A A A
.png
Turgåere

Opp av sofaen og ut på tur - vinn opphold på Rømskog Spa

Du inviteres nå til vår konkurranse «Bli kjent» !! Vinn flotte premier og gode opplevelser i ditt eget nærmiljø.

Vi ønsker gode ambassadører fra egen kommune, men for å bli en god ambassadør må vi oppleve vår egen bygd og hva den har å tilby. Derfor arrangerer Høland og Setskog Sparebank i samarbeid med Aurskog-Høland og Rømskog Reiselivslag  ”Bli kjent” konkurranse.

Slik har vi planlagt konkurransen:

Vi setter ut poster på ulike severdigheter i våre kommuner. Deltakere henter et registreringskort/stemplingskort hos turistverten på Bjørkelangen Stasjon. For å vite hvilke poster deltakerne skal besøke vil de få med seg et oversiktskart.  Hvis deltakerne trenger mer informasjon om de ulike severdighetene kan turistverten hjelpe de med dette. Registreringskortene skal også returneres til turistverten på Bjørkelangen Stasjon.

Konkurransen varer fra 15.mai til 15. august. De som har besøkt alle postene vil være med i en trekning av et opphold på Rømskog Spa for 4 personer eller barnefamilien (alle barn og to voksne). Det vil også bli trukket ut flere flotte bonuspremier til de andre deltakerne, som f. eks familiespill, gavekort og tur med Tertitten.

Dette er en morsom konkurranse for deltakerne med fine premier! Koster ingenting  - foruten hyggelige opplevelser!

På enkelte av severdigheten er det større aktivitet enn andre. Hør derfor med turistverten eller bruk nettet for å få tips til aktiviteter dere ønsker å oppleve.

Lik oss gjerne på Facebook/ Aurskog-Høland og Rømskog Reiselivslag og Høland og Setskog Sparebank. For de som er med på konkurransen vil det på Facebook bli lagt ut små overraskelser og tips til deltakerne.

Nå har dere ingen unnskyldning lenger, så kom dere ut av sofaen og opplev den flotte bygda vår!

 

Høland og Setskog Sparebank

Aurskog-Høland og Rømskog Reiselivslag