A A A
.png
Høgskolen i Østfold, logo

Nytt studietilbud fra Høgskolen i Østfold, Studiested Mysen

Kombiner jobb og studier! Innovasjonsteknikk (10 studiepoeng) – Oppstart høsten 2015

Hvordan jobbe mer systematisk med utviklingsoppgaver og økt verdiskaping? Hvordan jobbes det med utviklingsoppgaver i din bedrift eller virksomhet?

Studiet er i hovedsak rettet mot ansatte i små og mellomstore bedrifter, men vil også gi nyttig kunnskap for anvendelse i offentlig virksomhet. Fokus for studiet er innføring og trening i innovasjonsmodeller til forbedring og videreutvikling.  Studiet er praktisk rettet, og kombinerer teori med prosjektarbeid i gruppe. Prosjektarbeidet skal resultere i en analyserapport med forslag til forbedringer for den aktuelle bedrift eller virksomhet.

Teori, veiledning og praktisk trening vil gi deltakeren grunnleggende kunnskap om verdiskaping, bedriftsutvikling, innovasjonsmodeller, analyse og utvikling - en verktøykasse for arbeid med utviklingsoppgaver.

Opptakskrav til studiet er generell studiekompetanse eller realkompetanse, og minimum to års relevant arbeidserfaring.

Studiet er et betalingsstudium. Undervisning, i hovedsak, 1 kveld i uken, samt bruk av elektronisk læringsplattform.

Informasjonsskriv: Deltidsstudium i Innovasjonsteknikk

For mer informasjon om studiet se studiekatalog: www.hiof.no/videreSøknadsfrist 15. mai.


Utviklingshemming og aldring (15 studiepoeng) – Oppstart høsten 2015

Studiet gir relevant innsikt i utfordringer knyttet til utviklingshemming og aldring og gir økt forståelse for hvordan det oppleves å være gammel med utviklingshemming.

Studiet organiseres med undervisning på dagtid, samt individuelt arbeid. Studiet går over to semestre med totalt fire to-dagers samlinger, totalt åtte dager.

Opptakskrav til studiet er generell studiekompetanse eller realkompetanse. Deltakere uten formell kompetanse - eller som ikke ønsker å avlegge eksamen - kan følge studiet som etterutdanning (ikke studiepoenggivende).

Informasjonsskriv: Deltidsstudium i Utviklingshemming og aldring.

For mer informasjon om studiet se studiekatalog: www.hiof.no/videreSøknadsfrist 15. mai.