A A A
.png

Mobilapp lansert for å formidle arrangementer

Grensekommunene Aremark, Marker og Rømskog lanserer nå en egen mobilapp for enkelt å kunne formidle arrangement i området vårt.

Ikke alle er til en hver tid på facebook eller har tilgang til kommunens hjemmeside, og vi har derfor laget en mobilversjon av aktivitetskalenderen. Den gir deg enkelt oversikt over det som skjer i kommunen du befinner deg i, men også med mulighet til å velge andre kommuner.

Vi har dialog med CustomPublish som har laget våre hjemmesider, slik at nettversjonen i løpet av kort tid integreres på grensekommunenes hjemmesider.

Appen kan også benyttes som planlegger og varsler for idrettslag og lignende uten at dette legges ut for allmennheten. En kan enkelt velge de arrangører en vil følge, og appen vil etter en tid også kjenne igjen hva du som bruker er mest interessert i og dermed foreslå arrangement.

Appen kan, dersom vi ønsker det, fange opp og publisere arrangement som er lagt ut på hjemmesider, enten det er Smaalenene, kommunenes hjemmesider eller Reiseliv Indre Østfold. Målsettingen vår er at det ikke skal være nødvendig å legge inn noe mer enn ett sted.

Vi lanserer den nå for de tre grensekommunene, men vil etter hvert kunne være interessert i en dialog om å utvide med andre kommuner (Indre Østfold, Grensekomiteen, Regionalparken eller andre).

Siden appen vil finne ut hvor du er og først informere deg om den kommunen, vil det fortsatt være oversiktlig om det inngår flere kommuner i et samarbeid.

Appen er gratis for brukerne, men vil ha en kostnad på ca 10.000 pr år for kommunene å benytte ( i tillegg er det en oppstartskostnad for hver kommune)

Appen er utviklet etter oppfordring fra innbyggerne i forhold til enkelt å kunne få tak i og formidle informasjon om arrangement. Den er utviklet av et lokalt datafirma på oppdrag fra grensekommunene gjennom vårt Bolyst-prosjekt.

Det er etablert et eget selskap med eiendomsrett til produktet. Kommunene har ikke eierinteresser i dette, men har sikret seg drift og vedlikehold av produktet i 5 år.

Sjekk gjerne ut hjemmesiden http://www.skjer-i.no/ eller prøv nedlastingen.

Gå til http://skjer-i.no/ på mobiltelefonen, og klikk på knappen som kommer opp øverst.

Eller:
Søk på "Skjer-i" under

  •          AppStore (iPhone) eller
  •          Play Butikk, Android - nyere telefoner
  •          Market, Android - telefoner eldre enn 2 år

Den er foreløpig ikke tilgjengelig for Windows-telefoner.

 

Med hilsen

Vidar Østenby

tlf 922 40 932