A A A
.png
Skilt med piler

Endring av adressenavn og ny vei ved Vortungen

Rømskog og Aurskog- Høland kommuner blir én kommune fra 1.1.2020. De to kommunene har i dag fem veistrekninger med like adressenavn. For å unngå at to veistrekninger har samme navn, må fem veistrekninger i de to kommunene tildeles nytt veinavn innen utgangen av 2019. 

Det er lagt opp til at veistrekningen med flest antall adressepunkt får beholde dagens veinavn. Dette medfører at følgende veinavn i Rømskog kommune må endres:
  • Engaveien
  • Fjellveien
  • Kollerudveien
  • Tårnveien
Samtidig bygger Rømskog Hytteutvikling AS ut hytteområde i «Vortunglia» ovenfor Rømskog SPA. Dette området vil få en ny vei som trenger et veinavn.
 
Vi inviterer i denne forbindelse Rømskog Historielag, grunneiere av veistrekningen og innbyggerne til å foreslå nytt adressenavn på veistrekningen og på den nye veien. Vi imøteser gode forslag til nytt veinavn innen 1.6. 2018. Forslag kan sendes til Rømskog kommune på e-post: postmottak@romskog.kommune.no eller pr brev: Rømskog kommune, Engehaget 1, 1950 Rømskog
 
Vi presiserer at den offisielle omadresseringen vil foregå i etterkant av beslutningen om nytt veinavn. Den enkelte hjemmelshaver av berørte adressepunkt vil bli tilskrevet på nytt i den forbindelse.