A A A
.png
Meråpent bibliotek

Biblioteket på Rømskog er meråpent

Åpningen av det meråpne biblioteket på Rømskog foregikk torsdag 12. desember med kakefeiring og stort oppmøte fra rømsjingene. 

Meråpent bibliotek betyr at du som er låner har tilgang til å bruke biblioteket utenfor betjent åpningstid. Biblioteket på Bjørkelangen har vært meråpent siden januar 2018. Biblioteket på Rømskog er nå tilgjengelig for de av bibliotekets lånere som har inngått en kontrakt med biblioteket om oppgradert lånekort. Biblioteket vil utenom vanlig åpningstid kun være selvbetjent og ikke bemannet i skranken.

Tilbudet gjelder for alle som er 15 år og eldre. Barn kan bruke tilbudet i følge med voksne.

For å være berettiget som bruker av selvbetjent åpningstid må du som låner først signere en kontrakt og levere til personalet, som da gir deg adgang. Er du under 18 år, må du ha underskrift fra foresatte på kontrakten. Kom innom i betjent åpningstid for å inngå avtalen.

Tilgang

Du slipper inn ved å skanne lånekortet i kortleseren ved inngangsdøra og taste pinkode. Samtidig blir det tatt bilde av deg ved ankomst i lokalet.

Hva betyr meråpent bibliotek?

I den meråpne åpningstiden kan du låne og levere inn, hente reservert lånemateriale, lese aviser og tidsskrifter og benytte leseplasser. Alt av utlån og innlevering gjøres på automater.

På Rømskog er biblioteket tilgjengelig for deg med oppgradert lånekort 24//7- alle dager, hele døgnet.

Ordinære åpningstider i biblioteket:

Mandag: 12-18

Torsdag: 12-18

Siste åpningsdag før jul er 19. desember. I julen er biblioteket kun meråpent. Vanlige åpningstider fra 6. januar.